U nedjelju "Hodanjem do zdravlja" na Veloj Učki

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarna akcija Kluba žena IDS-a "Hodanjem do zdravlja – Camminando verso la salute", koja se trebala održati prošlu nedjelju na Učki, a koja je odgođena zbog vremenskih neprilika, održat će se ove nedjelje. Okupljanje s istarske strane je na Veloj Učki u 10.30 sati, kao i s riječke strane na Poklonu. Podsjetimo, sudionici akcije Kluba žena IDS-a "Hodanjem do zdravlja" doprinijet će podizanju svijesti o važnosti kretanja i tjelesne aktivnosti, a ujedno se time doniraju novčana sredstva u unaprijed poznate svrhe. Ove godine Klub žena IDS-a prikupljena sredstva donirat će se Sigurnoj kući Istra, društveno važnoj instituciji koja je nedavno proslavila 10 godina uspješnog rada i koja već čitavo desetljeće nesebično pomaže ženama žrtvama nasilja.

- Sigurna kuća je hvalevrijedna organizacija koja je stasala u respektabilnu, odgovornu i uspješnu instituciju, no problem njezinog financiranja nažalost je još prisutan i zato ovom humanitarnom akcijom želimo pomoći najviše što možemo, zaključila je predsjednica Kluba žena IDS-a Sandra Ćakić Kuhar.

Stoga je pozvala sve rekreativce, hodače i sve ostale ljubitelje prirode da im se ove nedjelje pridruže na vođenom pješačenju do vrha Učke, gdje će se spojiti pješaci s istarske i riječke strane i družiti uz kuhani ručak. (P. SOFTIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter