U Amarinu slobodnih radnih mjesta za 150 novih djelatnika

Obiteljski hotel Amarin ove će sezone uposliti nove sezonce (Milivoj MIJOŠEK)
Obiteljski hotel Amarin ove će sezone uposliti nove sezonce (Milivoj MIJOŠEK)

Kroz Dan otvorenih intervjua, hotelijersko-ugostiteljska kuća Maistra pokrenula je, za hrvatske okvire i prilike, inovativni način privlačenja potencijalnih djelatnika te predstavljanje same kompanije i njenog turističkog proizvoda.

Konkretno, u utorak, 28. veljače, u novootvorenom obiteljskom hotelu Amarin, u vremenu od 11 do 18 sati održat će se Dan otvorenih intervjua, na kojem će svi zainteresirani dobiti jedinstvenu priliku da pokažu što znaju i umiju. Jer, po riječima stručne suradnice marketinga Maistre, Vanje Mohorović, ovo je jedinstvena prilika za sve one u potrazi za poslom u turizmu.

Proaktivni i ambiciozni

Kroz Dan otvorenih intervjua omogućava se potencijalnim zaposlenicima da iz prve ruke i kroz razgovore s različitim profilom zanimanja iz hotela, bilo da je riječ o recepcionarima, kuharima, konobarima, sobaricama i animatorima dobiju sve one potrebne informacije vezane za uvjete i način rada. Ne treba smetnuti s uma da je Maistra vodeća hotelijerska kompanija u zemlji koja posluje u sastavu Adris grupe, kao i da je njena tržišna prepoznatljivost uvelike i rezultat rada, kvalitete i zalaganja njenih uposlenika.

- Upravo stoga i otvaramo vrata proaktivnim i ambicioznim osobama da nam se priključe, objašnjava Mohorović, od koje doznajemo i da će Maistra ove godine zaposliti 2.500 sezonskih radnika, odnosno tristo više nego što je to bio slučaj prošle godine.

Također, 150 novih djelatnika svoje radno mjesto trebalo bi pronaći u obiteljskom i lani otvorenom luksuznom hotelu Amarin.

Smještaj osiguran

- Na razini tvrtke, Maistra ove godine ukupno planira zaposliti 2,5 tisuće sezonskih radnika i to najvećim dijelom za poslove u domaćinstvu, restoranu, kuhinji, animaciji, sportu i na recepciji. Taj je broj, u odnosu na lani, za tristo radnih mjesta više i to zbog većeg obima posla, ali i činjenice što je lani otvoren novi obiteljski hotel Amarin, u kojem će biti mjesta za 150 novih djelatnika, kaže Mohorović.

Inače, svi kandidati morat će proći  selekcijski postupak, pa ukoliko zadovolje zadane kriterije i postanu dijelom tima hotela Amarin, pružit će im se mogućnost rada tijekom cijele godine, poticajno i stručno okruženje, a s tim u svezi  i daljnje napredovanje.

Uz to, Maistra organizira i plaća smještaj svim radnicima kojima je on potreban, kao i pravo na topli obrok i naknadu za prijevoz, a sva ta prava dodatci su na plaću. Na Dan otvorenih intervju bit će organiziran i poseban prijevoz od autobusnog kolodvora u Rovinju do hotela Amarin, s polascima u 12 i 16 sati. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter