Stanovi za branitelje gradit će se na Gregovici


U prostorima pulske Hvidre na Mornaru održana je godišnja izvještajna skupština na kojoj je predsjednik Ivica Lerotić podnio članovima skupštine izvještaje o radu. Kako je istaknuo, tijekom prošle godine u svom radu susretali su se s puno problema, pomogli su invalidima pri rješavanju statusnih problema u svim segmentima, odrađen je niz zamolbi, požurnica, uvjerenja, potvrda i raznih dopisa.

Konačno i definitivno, rekao je Lerotić, određena je parcela i lokacija gdje će se graditi stanovi, te su svi podaci dostavljeni Ministarstvu branitelja i Ministarstvu graditeljstva.

- Stanovi bi se trebali izgraditi na Gregovici preko puta Bille. Mogu vas izvijestiti da sam 20. ovog mjeseca bio s članom udruge Šimom Karamarkom u Ministarstvu branitelja s pomoćnikom ministra Cindrićem, gdje je dogovoreno i objeručke prihvaćena inicijativa za stambeno zbrinjavanje svih preostalih invalida iz Domovinskog rata Grada Pule, jer na žalost u prošlom mandatu ministra Matića nije bila prihvaćena inicijativa za izgradnju potrebitih stanova u Puli i pored toga što je pulski gradonačelnik Miletić poslao pismo namjere da je Grad Pula odobrio zemljište i infrastrukturu za izgradnju potrebiti stanova za HRVI Grada Pule, istaknuo je Lerotić. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU 31. SVIBNJA


Podijeli: Facebook Twiter