Šime Matošević u Poreč se vratio u novom Hyundaiju i20

Sretni dobitnik u krugu obitelji i voditeljicom salona Mirelom Kovačević Hadžić (N. LAZAREVIĆ)
Sretni dobitnik u krugu obitelji i voditeljicom salona Mirelom Kovačević Hadžić (N. LAZAREVIĆ)

Neopisivu sreću i uzbuđenje u utorak su s dobitnikom nedavno završene nagradne igre Glasa Istre, 80-godišnjim Šimom Matoševićem iz Poreča, podijelili supruga Erminija, nevjesta Ana Maria, brat Đino i kunjada Marija. U pulskom salonu Hyundai Hrvatska d.o.o. najsretnijem vjernom čitatelju naših novina, okruženom članovima obitelji, u svečanom su ozračju predstavnici Glasa Istre uručili glavnu nagradu, otmjeni bijeli Hyundai i20 - redizajniranu modernu i prostranu limuzina, uz koju je dobio i  policu autoodgovornosti.

Ipak je sretan petak 13.

Čestitkama se pridružila i voditeljica salona Mirela Kovačević Hadžić. Dobitak mu je u prvom redu omogućila supruga Erminija, koja redovito kupuje Glas Istre "još od 50-tih godina" te je izrezala svih 25 kupona u vrijeme trajanja ciklusa nagrađivanja, od 8. travnja do 3. svibnja. No, svoje su prste uplele i pulska glazbenica Irena Giorgi koja je na petak 13. (svibnja) na 123. izvlačenju imena dobitnika iz osam velikih vreća omotnica izvukla upravo njegovu te, naravno, savršena doza sreće.

- Jako san kuntenat, ali van moran reći da mi je malo i teško, jer zadnjih deset lit više ne vozim, rekao nam je barba Šime, navodeći kao razloge probleme s kralježnicom zbog kojih nije više previše aktivan i činjenicu da se jednostavno više nije osjećao sjesti za volan.

Još uvijek ima vozačku dozvolu, dok supruga Erminija nikad nije položila vozački ispit, jer joj to, budući da žive u centru Poreča, gdje je sve na dohvat ruke, nikad nije trebalo. No, danas kad ih godine i zdravstveni problemi prisiljavaju da sve češće odlaze u bolnicu, za kretanje automobilom u potpunosti ovise o svojoj djeci Eleni i Davoru.

Novo izvlačenje 31. svibnja

- Imamo mi i četvero unuka - Deana, Daniela, Andreu i Sašu, a kako bismo bili fer prema svima i sve zadovoljili odlučili smo automobil prodati, podijeliti i pokloniti im dobiveni iznos, otkrila nam je Erminija, ističući da će Glas Istre nastaviti kupovati i čitati ga od korica do korica, najprije sve naslove, a zatim detaljno sve članke koji ih zainteresiraju.

Malo slavlje u salonu Hyundai Hrvatska d.o.o., ovlaštenom prodajnom i servisnom partneru koji je svoja vrata u Industrijskoj 15b Puljanima i svim partnerima otvorio u kolovozu prošle godine, završilo je prigodnom zdravicom. Šime Matošević je, zatim, sa suprugom Erminijom sjeo u svoj novi automobil te ih je u Poreč odvezla nevjesta Ana Maria. Prije odlaska je još jednom zahvalio svima koji su mu omogućili nagradu, a svi vi, dragi čitatelji, imate prigodu sudjelovati u novom ciklusu nagrađivanja Glasa Istre. Bliži se Europsko nogometno prvenstvo, pa će neki od vas, koji će sutra izrezati treći i posljednji kupon, osvojiti četiri ulaznice za utakmicu Hrvatska - Turska 12. lipnja u Parizu. Izvlačenje će se održati 31. svibnja. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter