Sajam, predavanja i natjecanje pizza majstora

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Promohotel, 32. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, održat će se u porečkoj dvorani Žatika idući tjedan, od 22. do 25. veljače. Uz brojne izlagače koji će nuditi svoje proizvode održat će se niz popratnih događanja, od kojih izdvajamo prezentacije i okrugle stolove, poput specijaliziranih predavanja kako pospješiti prodaju u privatnom smještaju, mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz fondova EU-a i niz drugih te otvorenog prvenstva Istre za najboljeg pizza majstora „Minardi pizza kup Istra 2017“. Natjecanje će se odvijati na štandu tvrtke Mainardi food a najbolji pizzaiolo dobit će mogućnost sudjelovanja na svjetskom prvenstvu „Trofeo Caputo“ u Napulju.

Spomenimo da će se na Promohotelu održati i sjednica strukovne udruge putničkih agencija Istarske županije te 4. regionalni forum obiteljskog smještaja IŽ-a u organizaciji HGK-a i županijskog Upravnog odjela za turizam. Svi programi sajma ujedno su prilika za povezivanja proizvođača i distributera ugostiteljske opreme, prehrane i pića s hotelskim kućama, hotelima, kampovima, pružateljima usluga u obiteljskom smještaju i drugima.

Na štandovima će se naći, među ostalim, hotelska oprema i kozmetika, ugostiteljska oprema i inventar, prehrana i slastice, aparati za pripremu toplih napitaka, rashladni uređaji, vitrine za sladoled i kolače, papirnata galanterija i dekoraterski programi, tekstilni proizvodi, wellness program, profesionalna oprema za čišćenje, namještaj i ostala oprema za uređenje interijera, IT tehnologije, grafička i vizualna rješenja, električna vozila, te oprema za održavanje eksterijera i vanjsko uređenje. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter