Pulska noć prebacuje se na nedjelju

S prošlogodišnje Pulske noći (D. ŠTIFANIĆ)
S prošlogodišnje Pulske noći (D. ŠTIFANIĆ)

Danas  se na ulicama i trgovima užeg centra grada trebala održati Pulska noć, no zbog loše vremenske prognoze, organizatori su odlučili da se manifestacija održi u nedjelju. Kako je napomenuo Vlado Orlić iz agencije Avenue, pojedine prognoze za subotu najavljuju cjelodnevne pljuskove i grmljavinu.

Sutra (nedjelja) od 21 sat, diljem grada će biti postavljeno čak sedam tematskih punktova na kojima će se odvijati glazbeni program - od jazza, bluesa, rocka i zabavne glazbe. Na Giardinima će biti organizirana velika gradelada od 10 tisuća srdela koje će se uz fetu kruha i čašu vina prodavati po 15 kuna.

Na Forumu će tijekom večeri nastupiti zbor Zaro, Gustafi i Goran Griff band. Na Trgu svetog Tome pak nastupit će Double dose i Delta Blues Gang, a u Ulici Sergijevaca Fiorin Jazz orchestra.

Na Danteovom trgu nekako se već tradicionalno pušta elektronska glazba pa će se ondje održati Open air discoteque s najboljom electro dance glazbom (Gene Mac, 200 & Rike Mike).

Na Portarati će nastupiti KUD Uljanik, In vino veritas i Enigma band, a na Giardinima CherryBombz, Sunglasess band. I tržnica će danas biti jedan od punktova pa će ondje nastupiti Duo Irena i Mauro Giorgi te Duo Magic. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter