Pula: Večeras filmski Masterchef

Pulski Masterchef održat će se na Trgu Portarata (M. ANGELINI)
Pulski Masterchef održat će se na Trgu Portarata (M. ANGELINI)

U sklopu Pulskog filmskog festivala, a u suradnji s Podravkom, danas će se na trgu Portarata održati "Pulski Masterchef", gdje će poznati glumci Ranko Zidarić i Filip Šovagović još jednom predstaviti svoje umijeće kuhanja članu žirija Celebrity Masterchefa Andreju Barbieriju. No, sada će im pomoć pružiti potpuno nov i do sada nepoznat asistent - aplikacija Coolinarike na Samsung TV-u.

Koliko će od aplikacije Coolinarike izvući Filip Šovagović i Ranko Zidarić procijenit će i gledatelji okupljeni na ovoj promociji, a koji će usto moći isprobati jelo iz filma "Chef", čije prikazivanje je predviđeno za večeras u Areni. U filmu "Chef" glume Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman i drugi.

Za najmlađe posjetitelje Pulskog filmskog festivala od 21. do 25. u holu Istarskog narodnog kazališta bit će otvorena Lino igraonica. Uz druženje s omiljenim medvjedićem te igru i zabavu mališani će se okušati i u pripremanju namaza s Lino ladom i Lino džemovima. Kulinarska radionica na rasporedu je danas od 11.30. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter