Pula: U nedjelju besplatno klizanje

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Nakon što je gradsko trgovačko društvo Pula parking prošlu zimu organiziralo, a ovu zimu kupilo klizalište te ga dalo na upravljanje Pula sportu, svi koji još nisu osjetili čari zimskih radosti na Karolini mogu to učiniti još samo do kraja ovog tjedna, točnije do nedjelje kada pulsko klizalište prestaje s radom sve do naredne zime. Valja napomenuti da će u nedjelju svi klizati besplatno i da se klizanje neće naplaćivati.

Od kraja studenog pulski mališani svih uzrasta, i njihovi brojni roditelji, mogli su uživati u klizanju podno Arene, a upravo je zbog pulskih školaraca za tjedan dana, umjesto prvobitno najavljenog 8. siječnja, produžen rad klizališta kako bi uživali na njemu do kraja zimskih školskih praznika, pogotovo ona koja nisu otišla na skijanje. Cijene na klizalištu na Karolini bile su pristupačne, do četiri sata klizanja cijena je bila deset kuna po satu te, dok je za najam klizaljki trebalo izdvojiti još pet kuna. Nakon četiri sata klizanja cijena je iznosi 15 kuna, ali najam klizaljki ostao je i dalje 5 kuna.

Na klizalištu je drugu godinu uzastopno organiziran i doček Nove godine na staru godinu točno u podne uz nastup Nene Belana, a prošle je nedjelje održan i 2. hokejaški turnir. Pritom valja napomenuti da je, uz najmlađe juniorske ekipe, nastupilo i pet starijih ekipa. U skupini seniori slavila je ekipa "Ćevapke", dok je na drugom mjestu bio Trapan team. U skupini profići na prvo mjesto plasirala se ekipa pod nazivom "Tko radi, taj i desi se", drugi je bio "S team", dok se na treće mjesto plasirala ekipa "Domaći dečki". (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter