Pula: Prijave za nedjelju rekreativnu biciklijadu

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Ove nedjelje 19. travnja u 10.30 sati s Verudele će startati prva u nizu od šest biciklijada koje imaju za cilj popularizaciju biciklizma i prezentaciju biciklističkih staza južne Istre. Organizatori su turističke zajednice južne Istre, točnije TZ-i Pule, Vodnjana, Medulina, Fažane, Ližnjana, Marčane i Barbana. Biciklijade su namijenjene svim uzrastima, a želja je da se okupe cijele obitelji. Dužina staza je između 20-25 kilometara i nisu tehnički zahtjevne.

Pulska staza u dužini od 25 kilometara krenut će s Verudele prema bulevaru, te Ulicom sv. Polikarpa prema Stoji, do autokampa, pa onda natrag šetalištem Lungomare i južnim bulevarom ponovno do Verudele. Za djecu koja neće voziti bicikl osigurana je animacija.

Prilikom prijave na ovoj prvoj biciklijadi, sudionici će dobiti kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Oni koji budu sudjelovali na četiri ili više biciklijada, na onoj završnoj u Medulinu, 17. listopada, sudjelovat će i u tomboli na kojoj mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada te dobiti na dar majicu s logom manifestacije. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter