Pula: Otvoren prvi Müller u Istri

(N. LAZAREVIĆ)
(N. LAZAREVIĆ)

Trgovački lanac sa 60-godišnjom tradicijom, njemački Müller, danas je svoja vrata otvorio i u Puli. U Ciscuttijevoj ulici, s ulazom u Flanatičkoj, ova se prodavaonica proteže na tri kata zgrade nekadašnjeg Varteksa, ukupne površine od tisuću kvadrata.

Zaposleno je 30 djelatnika, prodavača i njihovih voditelja, doznajemo od voditelja poslovnice Erika Radolovića. U prizemlju se nalazi parfumerija, na prvom katu Natur - prirodna kozmetika, čarape i asortiman za njegu tijela, drugi kat rezerviran je za prehrambene artikle, zdravu prehranu, svijeće, salvete i fotostudio, dok se na trećem katu može pronaći sve za bebe, hrana za kućne ljubimce te dio drogerije za kućanstva.

Valja istaknuti da asortiman čine svi proizvodi namijenjeni zapadnom tržištu, što znači da se mogu kupiti oni poput Nutelle ili deterdženata originalne njemačke proizvodnje. Trenutno, u ponudi je nekolicina proizvoda po promotivnim, čak i do 50 posto nižim cijenama. Inače, katalozi s proizvodima koji su na akcijskim cijenama izlazit će svakog drugog četvrtka.

Ovo je 21. trgovina ovog lanca u Hrvatskoj, a već danas u prodavaonici Müller moći će kupovati i Porečani. No, kako doznajemo od vodećih ljudi, intencija ovog lanca je i daljnje širenje, odnosno pokrivenost Istre Müllerovim trgovinama.

Radno vrijeme prve prodavaonice Müllera u Istri bit će svakodnevno od 8 do 20 sati, osim nedjeljom kad će biti otvorena do 15 sati. (S. R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter