Pula: Live pogled iz bazena Aquariuma ili na Giardine


U sklopu projekta Live Cam Croatia u rad su puštene dvije nove live web kamere u Puli – na Giardinima i u Aquariumu na Verudeli. Ukoliko nekog zanima što se trenutno događa na Giardinima dovoljno mu je posjetiti stranicu , dok se atraktivan pogled na jedan od akvarija na Verudeli može pogledati ovdje.

Uz kamera na Giardinima i Verudeli kamere su postavljene i u Rovinju, Umagu, Novigradu, Savudriji te Poreču, a od ranije već u Uvali Soline u Banjolama. Stranica www.livecamcroatia.com do sada ima gotovo stotinjak kamera diljem Hrvatske na kojima se može vidjeti što se trenutno događa ili kakvo je trenutno vrijeme u mjestima diljem Hrvatske poput Korčule, Daruvara, Samobora, Zrča, Zagreba, Splita i mnogih drugih gradova i lokacija u zemlji.

Prijenos Live Cam Croatia pokrenuli su entuzijasti koji su kamere postavili na različite lokacije, parkove, sportske klubove, zoološke vrtove, pa čak, kao na Verudeli, u jedan od akvarija. Time su dali novi pogled hrvatskom turizmu, a dnevno stranicu prati više od tri tisuće posjetitelja, ponajviše iz Europe.

Projekt su pokrenuli s namjerom predstavljanja turizma, a brzo je prepoznat od Meteo stranica za provjeru vremena, sportskih prijenosa uživo, velikih partyja i koncerata, sve do prijenosa izgradnje raznih građevina uživo. Kamere Live Cam Croatia koristi i Google Earth i Google Maps te Webcams travel. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter