Pula: Izmjena autobusnih trasa i stajališta

(D. ŠTIFANIĆ)
(D. ŠTIFANIĆ)

Zbog asfaltiranja dijelova pulskih Giardina i Istarske ulice, koje počinje sutra u 7 sati, autobusi Pulaprometa neće moći prometovati središtem grada. Stoga će linije 1 i 4 preko tržnice voziti prema Stoji, a u povratku Dobrilinom ulicom. Linija 2a koristit će Rivu za prometovanje u smjeru Verudele, a linija 3a će u povratku koristiti Stankovićevu ulicu.

Linije 5, 21 i 22 kao početno stajalište koristit će ono ispred Arene, dok će linija 6 u povratku koristiti Stankovićevu ulicu i potom Ulicom Starih statuta i Ulicom Dubrovačke bratovštine voziti uobičajenom trasom. Linija 8 prometovat će Ulicom Dubrovačke bratovštine i Rakovčevom ulicom u smjeru Monte Magna, a linija 9 Ulicom Dubrovačke bratovštine i Rakovčevom u smjeru Monte Šerpa.

Zamjenska stajališta po linijama bit će za liniju 1 (Šijana-Stoja) kod robne kuće i tržnice, u povratku kod Doma branitelja i MUP-a. Za liniju 2 (Kolodvor - Verudela) nasuprot Gradskoj knjižnici i u Arsenalskoj ulici. Za liniju 3 (Šijana-Verudela) kod Doma branitelja, MUP-a i u Stankovićevoj ulici. Linija 4 (Veli Vrh-Valkane) kod Gradske knjižnice, škole Tone Peruško i robne kuće, u povratku s Valkana kod Doma branitelja, MUP-a i u Stankovićevoj ulici. Linija 5 (Arena – Štinjan) na povratku iz Štinjana stajališta će biti u Ulici Starih statuta i kod Gradske knjižnice. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter