Povoljne cijene i sigurna opskrba električnom energijom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prošlo je dvije godine otkad je RWE Energija došla na hrvatsko tržište i hrvatskim kupcima omogućila povoljniju kupnju električne energije, čime je zapravo započela liberalizacija tržišta električne energije.
"RWE Energija je dosad sklopila ugovore s više od 100.000 kupaca, što je oko 7 posto hrvatskog tržišta. Po broju korisnika danas smo drugi po veličini opskrbljivač u Hrvatskoj. Međutim u cijeloj Europi smo treći u prodaji električne energije te peti u prodaji plina", kaže Zoran Miliša, direktor RWE Energije.

RWE Energija je od samog dolaska na hrvatsko tržište kupcima ponudila uštedu do 12 posto u odnosu na dominantnog opskrbljivača, na što se obvezala ugovorima i ta ušteda ostaje bez obzira na promjenu cijene dominantnog opskrbljivača.

"Prosječni potrošač s nama će uštedjeti oko 300-500 kuna godišnje, ovisno o modelu koji odabere. Također, naši korisnici mogu računati na kvalitetnu korisničku podršku službe za korisnike", kaže Miliša.

Prodajni agenti RWE Energije obilaze hrvatska kućanstva te će svakom potrošaču besplatno objasniti kako funkcionira cijeli proces promjene opskrbljivača, koliku će uštedu ostvariti s obzirom na svoju dosadašnju potrošnju te koji je od modela za njega najpovoljniji. Kupci s agentima na licu mjesta mogu potpisati ugovor.

"Naši kupci mogu očekivati njemačku pouzdanost, niže cijene, te jednostavan i besplatan proces promjene opskrbljivača", napominje Miliša.

Promjena opskrbljivača zahtijeva samo jedan potpis od vlasnika brojila, a za sve ostalo se brine RWE. Nema nikakvih zahvata na priključku, brojilo ostaje isto, a isti ljudi kao i do sad očitavaju brojilo. HEP ODS vrši očitanje brojila, a RWE korisniku isporučuje račun za potrošenu električnu energiju. U slučaju kvara na mreži odgovorna je lokalna elektra, kao i do sada.(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter