Poljak koji je ubacio muhu u sladoled suspendiran s posla!

(Arhiva)
(Arhiva)

Poznati srpski portal blic.rs danas je prenio vrlo zanimljivu vijest za Hrvatsku iz Poljske, a koju je objavio tamošnji portal wyborcza.pl - Poljak Dariuš P. koji je na ljetovanju s obitelji u Rovinju ubacio muhu u tanjur sa sladoledom da ne bi platio račun, zaradio je suspenziju s posla. Još je zanimljivije da je ni manje ni više riječ o jednom od šefova zatvora Gožuv na zapadu Poljske.

Podsjetimo, cijeli su događaj u slastičarnici Katarina u Rovinju prije desetak dana snimile i nadzorne kamere, a snimka se viralno proširila cijelim svijetom.

Kako nadalje prenosi blic.rs, poljsko je Ministarstvo pravde u vezi s informacijama iz medija te nakon preliminarne analize zatražilo da se suspendira oficir koji trenutno vrši dužnost u zatvoru u Gožuvu, a riječ je o poljskom državljaninu s muhama. Poljsko Ministarstvo je podsjetilo da su tamošnji zaposlenici zatvorske službe dužni ponašati se u skladu sa etikom i zakletvom koju su položili kako tokom službe, tako i izvan nje.

Kako piše poljski portal, prepoznale su ga kolege s posla koji su na koncu novinarima poručili da moraju o tome pisati i da je to što je učinio sramota te da je to bilo i za očekivati od njega.

O neobičnom događaju u Rovinju koji je zaintrigirao mnoge danima se razglabalo po Hrvatskoj ali i Poljskoj, prenosi blic.rs.

Kamera je sve snimila - čovjek je sam sebi iz svoje vrećice ubacio muhe u tanjur. I dok se niti sat vremena od incidenta vlasnik slastičarnice nije oporavio od šoka, Poljak je ponovno prošetao ispred njegovog ugostiteljskog objekta. No sada s drugom pričom. Vlasnik slastičarnice pokazao mu je videouradak pa je Poljak promijenio ploču. Počeo se ispričavati, i htio je sve platiti. (Srećko PERŠIĆ)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter