Pernar obilazio Pulu i slikao se s pulskim srednjoškolcima

Ivan Pernar s učenicima Škole za ugostiteljstvo, trgovinu i turizam (Ivan Pernar Facebook)
Ivan Pernar s učenicima Škole za ugostiteljstvo, trgovinu i turizam (Ivan Pernar Facebook)

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas se ujutro, za vrijeme velikog školskog odmora i prijepodne, naslikavao s učenicima pulskih srednjih škola. Tako je "selfije" slikao s pulskim gimnazijalcima, učenicima Ekonomske škole Pula i Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Medicinske i Tehničke škole te sve, naravno, odmah objavljivao na svom javnom Facebook profilu. Otkako su se ravnatelji pobunili da im neovlašteno ulazi u škole, izgleda da je Pernar tome doskočio pojavivši se ispred škola najprije u vrijeme marende, a kasnije slikao samo s učenicima koji nisu bili na nastavi.

Ipak, kako smo načuli, i u Puli je pokušao ući u neke od škola no to mu djelatnici nisu dozvolili. Iz škola o tome nismo dobili potvrdu. Dodajmo i to da na fotografiranje, koliko smo vidjeli, nisu ostali imuni niti neki srednjoškolski profesori, a osim ispred škola Pernar je na Facebooku objavio i svoju fotografiju ispred Arene te preko puta brodogradilišta Uljanik tagirajući Uljanik grupu, a tijekom dana je objavio i informaciju da će u podne biti kod Zlatnih vrata gdje je pozvao sve koji se žele susreti s njime.

Inače, na ovakvo ponašanje zastupnika Živog zida reagirala je nedavno i pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić pozivajući na zaštitu škola od političkog iskorištavanja djece. (B. PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter