Pazinski Nezavisni: Probleme u MO-ima rješavat ćemo s građanima

Robert Ivetić, Nikola Kotiga, Željko Farkaš i Valter Milohanić (SNIMIO M. RIMANIĆ)
Robert Ivetić, Nikola Kotiga, Željko Farkaš i Valter Milohanić (SNIMIO M. RIMANIĆ)

Nositelji kandidacijskih lista grupe birača koji djeluju pod okriljem pazinskih Nezavisnih na izborima za članove Vijeće mjesnih odbora u Pazinu, Valter Milohanić, Robert Ivetić, Nikola Kotiga i Željko Farkaš na današnjoj su konferenciji za novinare u Ježenju zahvalili  biračima na ukazanom povjerenju.

Robert Ivetić smatra da je njihova lista mladih ljudi sposobna rješavati probleme koji se tiču mjesnog odbora Stari Pazin. Uvjeren da će novo Vijeće MO-a u kojem će sudjelovati i članovi njegove liste biti ažurnije i uspješnije od prethodnog. Valter Milohanić istaknuo je da su Nezavisni prije četiri godine imali samo listu u MO Pazin, a na nedavnim izborima tri s kojima su u Pazinu i Starom Pazinu imali jednak broj vijećnika kao IDS, a u Hekima su natpolovičnom većinom odnijeli pobjedu. On smatra da mjesnim odborima trebaju aktivni građani, a ne poslušnici i dužnosnici stranka.

Farkaš je naglasio da je za rješavanje svih problema u MO-u najvažnija suradnja s građanima i zato sve poziva na suradnju i zajedničko rješavanje otvorenih pitanja. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter