Pazin: Društvo invalida podijelilo zahvalnice

Močibob, Turčinović i Fatur (D. Š.)
Močibob, Turčinović i Fatur (D. Š.)

Zahvalnice Društva tjelesnih invalida Pazin za proteklu godinu danas su uručene njenom članu Muji Mešinoviću te pazinskom gradonačelniku Renatu Krulčiću.

Prvi je to zaslužio zbog predanog volonterskog rada i doprinosa raznim aktivnostima društva, a potonji za angažman i koordinaciju prikupljanja sredstava za nabavku kombi vozila udruge, odlučila je skupština društva.

Istom je prilikom održan izbor vodstva udruge. Dosadašnji predsjednik Gracijano Turčinović dobio je 13 od 15 mogućih glasova, dok su za dopredsjednike izabrani Ester Fatur Grgurić i Vilim Močibob. Oni, uz Tihomira Srblina kao predstavnika roditelja i Marija Šestana, čine predsjedništvo udruge.

Novi-stari predsjednik podsjetio je na učinjeno u protekloj godini, istaknuvši uređenje i opremanje prostora za rad udruge u bivšoj vojarni te nabavku novog kombija. Turčinović je najavio nastavak aktivnosti te projekata kao što su "Pjesnici u gostima", "Nika pobjeđuje", humanitarne koncerte, ali i neke novosti: prvi festival sportske rekreacije i javnu tribinu za roditelje djece s invaliditetom. (A. D.)

 


Podijeli: Facebook Twiter