Opel Karl vlasnika će dobiti u Balama

Opel Karl - superrpemija Glasa Istre i Autowilla (Arhiva)
Opel Karl - superrpemija Glasa Istre i Autowilla (Arhiva)

U organizaciji Turističke zajednice i Općine Bale, a u prostorima reprezentativne palače Soardo-Bembo ove će se subote prvi puta održati Pinca fest.

Već od 17 sati svi posjetitelji će biti u prilici degustirati, ali i ocijeniti tradicionalne uskrsne kolače koje će pripremiti vrijedne lokalne domaćice. Uz zvuke glazbe Dua Fantasy cijelo vrijeme trajanja manifestacije pratit ćete i postupak pripreme pinci, a među demonstratorima bit će i učenici baljanske osnovne škole. Do 18 sati moći ćete se prijaviti na turnir u pičenju jaja, a za najbolje već su osigurane i nagrade.

Od ranih jutarnjih sati ispred monumentalnog pročelja  palače bit će izložen atraktivan gradski automobil, Opel Karl  kao uvod u program izvlačenja imena dobitnika nagradne igre Glasa Istre. Tko će kući uskoro odvesti superrpemiju Glasa Istre i Autowilla d.o.o. iz Pule, saznat ćete uz pomoć frontmena Koktelsa, Nikole Peršića u programu od 19 sati. Osim dobitnika automobila, bit će izvučeni i dobitnici ostalih vrijednih nagrada.

Posebno atraktivno bit će predstavljanje nekoliko najljepših venecijanskih kostima koje posjeduje baljanska Zajednica Talijana. Pinca fest završit će proglašenjem  i nagrađivanjem najpince i  zasigurno odličnim raspoloženjem. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter