On-line fitness projekt o zdravom načinu života u obliku igre


Večeras će u Omladinskom domu u Vodnjanu Olga Soshnikova predstaviti svoj projekt pod nazivom "Better Me Hrvatska". Predstavljanje traje od 17 do 19 sati i besplatno je, a zainteresirani će na njemu moći čuti više o projektu koji će ih motivirati na pozitivne promjene u životu.

Olga Soshnikova mlada je poslovna žena, inače liječnica, koja već nekoliko godina živi u Puli, a sada je uz već postojeće dvije uspješne tvrtke, pokrenula i treću. Na druženju će govoriti o tome kako je u proteklih mjeseci imala priliku drastično promijeniti vlastiti život uz pomoć jednog nevjerojatnog iskustva o kojom govori i na svojem blogu "Better Me".

- Ovo moje osobno iskustvo želim podijeliti s drugima i sigurna sam da ta informacija može pomoći mnogim ljudima, a posebice  ženama, da dožive iste vrtoglave pozitivne preokrete u životu i karijeri, kao što sam uspjela i ja, veli nam Olga dodajući kako je blog početna točka za veliki projekt "Better Me Hrvatska" koji uskoro starta u Hrvatskoj. Riječ je o svojevrsnom edukativnom on - line fitness projektu o zdravom načinu života u obliku igre, gdje nitko ne gubi, a nagrade za najbolje sudionike su vrtoglave. No, o svemu će više govora biti večeras.

Već kultni on-line projekt "Better Me", koji je u Rusiji okupio vise od 150 tisuća sudionika u samo 13 mjeseci postojanja igre, i u Hrvatskoj želi potaknuti ljude da sudjeluju u fitnes igri koja ih upoznaje s temeljnim načinima zdravog života i povećava motivaciju da nastave s istima. Generalni ciljevi Better Me bloga i projekta su zdravlje građana, formiranje zajednice zdravih i sretnih osoba, poboljšanje zdravstvenog i mentalnog stanja sudionika projekta, poticanje ljudi na borbu s pretilošću, lošim životnim navikama, smanjenje razine stresa, pozitivni utjecaj na psihološko stanje u obitelji, promocija i podrška lokalnih lokalnih proizvođača namirnica, fitness centara i sportskih organizacija ali i mediteranske prehrane i turizma u Istri općenito. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter