Od petka do nedjelje traju Fažanski gušti i delicije


Od 31. ožujka do 2. travnja na području općine Fažana održat će se osma gastro manifestacija Fažanski gušti i delicije. U ovom proljetnom ciklusu sudjeluje jedanaest ugostitelja s područja Fažane, Valbandona i Šuride. Oni će predstaviti razne specijalitete od tri sezonske namirnice: šparuge, sipe i janjetine. Svaki će posjetitelj po povoljnim cijenama moći pronaći sebi jelo po guštu ili pijat pun čarolije, a ugostitelji najavljuju zbilja maštovitu ponudu.

Na meniju će se naći proljetna salatu sa šparugama, proljetni burger od domaće janjetine sa šparogama u panceti , crni rižoto od sipa s bakalarom i šparogama, janjetina pod pekom ili u teći, janjeći file s pireom od pastrnjaka, punjene raviole sa šparugama i janjetinom na pjenici od šparuga s povrćem, šofigano sipe sa šparugama i palentom, crni njoki sa sipama i šparugama... Maštoviti meni od proljetnih delicija mogu se pronaći na www.infofazana.hr.

Organizatori su ugostitelji općine Fažana u suradnji sa Turističkom zajednicom Fažana. (P. G.)

petka do nedjelje traju Fažanski gušti i delicije FAŽANA Od 31. ožujka do 2. travnja na području općine Fažana održat će se osma gastro manifestacija Fažanski gušti i delicije. U ovom proljetnom ciklusu sudjeluje jedanaest ugostitelja s područja Fažane, Valbandona i Šuride. Oni će predstaviti razne specijalitete od tri sezonske namirnice: šparuge, sipe i janjetine. Svaki će posjetitelj po povoljnim cijenama moći pronaći sebi jelo po guštu ili pijat pun čarolije, a ugostitelji najavljuju zbilja maštovitu ponudu. Na meniju će se naći proljetna salatu sa šparugama, proljetni burger od domaće janjetine sa šparogama u panceti , crni rižoto od sipa s bakalarom i šparogama, janjetina pod pekom ili u teći, janjeći file s pireom od pastrnjaka, punjene raviole sa šparugama i janjetinom na pjenici od šparuga s povrćem, šofigano sipe sa šparugama i palentom, crni njoki sa sipama i šparugama... Maštoviti meni od proljetnih delicija mogu se pronaći na www.infofazana.hr. Organizatori su ugostitelji općine Fažana u suradnji sa Turističkom zajednicom Fažana P. G.  - GO01676706.jpg FAŽANA 22.04.2012 NAGRADNA IGRA GLAS ISTRE GUŠTI I DELICIJE Snimio Manuel ANGELINI


Podijeli: Facebook Twiter