Obitelji Marinić uručena novčana donacija

Rovinj prikuplja pomoć za obitelj iz Žminja (Dejan ŠIFANIĆ)
Rovinj prikuplja pomoć za obitelj iz Žminja (Dejan ŠIFANIĆ)

Oko deset tisuća kuna prikupljeno na humanitarnoj čajanki u rovinjskom Multimedijalnom centru uručeno je u nedjelju Ivanu Mariniću ocu šestoro djece iz Žminja. Čajanku je organizirao radio Rovinj FM s ciljem prikupljanja pomoći za sedmeročlanu obitelj Marinić. Na njegovu kućnu adresu s puno ponosa i veselja zbog svojih sugrađana koji su u samo par sati čajanke prikupili  7.934 kuna i 141 euro, odnio je direktor lokalnog radija Rovinj FM, Igor Franković, ujedno i glavni organizator humanitarne akcije.

- Ono što želim reći to je da s ovim događajem humanitarna akcija ne prestaje, i ne bi smjela stati pomoć za obitelj Marinić, za oca koji danas sam brine o svojih šestero mališana koji su tako maleni i tako jako prerano ostali bez majke, kaže Igor koji nam kazuje i drugu dobru vijest a ta je da je tijekom ponedjeljka na radio Rovinj FM i u korist obitelji Marinić doneseno, i to od strane nekolicine donatora koji žele ostati anonimni, još 2.400 kuna te će i taj novac uskoro biti proslijeđen žminjskoj obitelji.

Ivan Marinić je samohrani otac, trenutačno na porodiljnom budući da mu najmlađe dijete ima tek dva mjeseca. Inače je zaposlen u jednoj rovinjskoj tvrtki kao dobavljač - skladištar.

Otvoren žiro - račun

Kao što smo pisali prošli tjedan Danijela Juran Brajković iz pulske podružnice Lancarica Metković javila nam je da je otvoren žiro račun za pomoć ocu Ivanu Mariniću iz Žminja koji je, nakon smrti mlade supruge, ostao sam sa šestoro djece. Račun je na njegovo ime otvoreno u Zagrebačkoj banci na broj HR3023600003233213530. Dakle, lavina dobrote i solidarnosti sa mladom obitelji iz Žminja se nastavlja. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter