OB Pula: Sutra javno otvaranje ponuda

(N.LAZAREVIĆ)
(N.LAZAREVIĆ)

Sutra u podne u Ravnateljstvu Opće bolnice zakazano je javno otvaranje pristiglih ponuda na međunarodni natječaj raspisan za građenje, rekonstrukciju i dogradnju pulske bolnice. 
 
Upravo kako je prilikom objave natječaja koncem siječnja obećala Ljubica Đukanović, pomoćnica ministra zdravlja i predsjednica Povjerenstva za provedbu ovog javnog nadmetanja, te najavila transparentnost svih postupaka te izbor najboljeg, najjeftinijeg i najkompetentnijeg izvršitelja radova. "Cijena ponude je bitna, ali ne smijemo zanemariti kvalitetu", naglasila je tada sanacijska upraviteljica pulske bolnice doc. dr. sc. Irena Hrstić.
 
Tada najavljeno javno otvaranje ponuda za 11. travnja, 60 dana nakon objave natječaja, u međuvremenu je odgođeno zbog velikog interesa građevinskih tvrtki za ovaj projekt. Tako je nedavno objasnila dr. Hrstić, a sutra će se vidjeti koliko se od tih zainteresiranih zaista i odlučilo predati svoju ponudu i uhvatiti u koštac s ovim velikim građevinskim projektom. 
 
U natječaju što ga je Opća bolnica u Puli objavila 31. siječnja u Elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina, a 4. veljače i u Službenom listu Europske unije, pozvani su zainteresirani ponuditelji "javne nabave velike vrijednosti za nabavu radova za građenje, rekonstrukciju i dogradnju postojećih zgrada unutar kompleksa Opće bolnice Pula, Zagrebačka 30, s izgradnjom i rekonstrukcijom postojećih pomoćnih građevina". Procijenjena vrijednost radova iznosi 470 milijuna kuna, bez PDV-a.
 
- Sudeći prema zahtjevima za preuzimanje natječajne dokumentacije, iskazano je veliko zanimanje tvrtki s područja Republike Hrvatske i susjednih zemalja Europske unije te se nadamo i većem broju kvalitetnih ponuda, ponovila nam je i jučer upraviteljica bolnice dr. Hrstić. (D. PALIBRK)
 
VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

Podijeli: Facebook Twiter