Nova forca u općini Fažana

Ljiljana Vranjican Aleksej Mišan i Vladimir Erceg
Ljiljana Vranjican Aleksej Mišan i Vladimir Erceg

Danas je u Puli potpisan koalicijski sporazum između Općinske podružnice IDS-a Fažane i Zelenog saveza – Zeleni o zajedničkom nastupu na lokanim izborima u Fažani. Potpisivanju koalicijskog sporazuma prisustvovali su kandidat za načelnika Aleksej Mišan, predsjednik općinske podružnice Fažane Ivan Geršić i predsjednica Zelenih Fažane Lilijana Vranjican.

- Iznimna mi je čast što imamo potporu Zelenog saveza jer je to službena potvrda da ćemo zajedničkim snagama u naredne četiri godine razvijati gospodarstvo, održivi razvoj turizma, poticati ekološku proizvodnju te sve one prioritete koje smo prethodno predstavili. Mišan je naposljetku zaključio „moramo raditi zajedno ukoliko želimo pokrenuti Općinu, jer samo tako možemo dati novi smjer i od Fažane, koja ima nevjerojatan potencijal, napraviti najrazvijeniju općinu u Istri, izjavio je Mišan.

Lilijana Vranjican je "uvjerena da će ova koalicija polučiti odličan rezultat iz razloga što je naš program za Fažanu realan, ostvariv i Danas je, također, koalicija IDS-Zeleni dobila podršku stranke Naprijed Hrvatska - Progresivni savez.

- Čast mi je i zadovoljstvo podržati Alekseja Mišana za načelnika Fažane. Želimo da naša općina bude uspješna i jaka, zato nam je potrebna nova forca, rekao je ispred saveza Vladimir Erceg i istaknuo kako je podrška ostvarena na temelju zajedničkih opredjeljenja, načela, ciljeva i programa koje dijele s IDS-om. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter