Nedjeljna marenda na Bunarini

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju, od 10.30 sati pa nadalje, na Bunarini, omiljenom okupljalištu Puljana koje je vrlo brzo od ponovnog otvaranja vratilo sjaj, za brojne građane pripremit će se prava nedjeljna gozba i poslastica. Nekad se vikendom podrazumijevao slogan "Mama ja sam na Bunarini", a ovog puta nema sumnje da će i mame doći.

U pitanju je naime gastro-zabavni program pod nazivom "Marenda na Bunarini (i Žižo je na Bunarini...)", na kojem će se po receptu Budimira Žižovića u mega-tavi spremati marenda za Puležane po popularnoj i "socijalno osjetljivoj" cijeni, a riječ je, za ovu nedjelju, o kobasicama u padeli s prilogom.

Prema prognozama i vrijeme bi trebalo poslužiti organizatore, Fratarski d.o.o. koji upravlja Bunarinom i Fratarskim otokom. Kako ističe direktor Vjekoslav Jozanović, želja je građanima priuštiti ugodno druženje na omiljenom okupljalištu jer, pokazalo se, upravo nedjeljom Puljani čitavog dana u velikom broju dolaze na Bunarinu.

- I ostalim danima mnogo je ljudi na Bunarini, ali nedjeljom građani uistinu ispune sve kapacitete i vidi se da brzo vratili omiljenom okupljalištu. Kao nekad sve su terase ispunjene tijekom cijelog dana i upravo smo zato odabrali nedjelju za održavanje manifestacije i druženje sugrađana. Pripremili smo im i zabavni program, živu muziku, a program će trajati dok bude bilo i gastro ponude, rekao nam je Jozanović.

Sama manifestacija startat će u 10.30 sati, dok bi "padela" trebala biti gotova oko 11 sati kada će se porcija moći kupiti po cijeni od 20 kuna. Cijene pića na Bunarini su ionako nešto jeftinije nego u ostaloj pulskoj ugostiteljskoj ponudi stoga nema sumnje da će za mnoge ova manifestacija biti primamljiva. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter