Nastavak akcijske prodaje orijentalnih sagova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao što je već iznenada objavljeno, odluka o izvanrednom nastavku likvidacije, koja je pobudila veliko zanimanje, donijeta je zbog velikog broja upita. Riječ je o likvidaciji vrijednih orijentalnih sagova nelikvidnog društva u korist njemačke banke. Prodaja se održava u prostranim prostorijama bivše trgovine „bauMax“ u Škurinjskoj cesti 1 u Škurinjama, Rijeka (u shopping zoni u blizini autoceste A7, izlaz 7 Škurinje), a izložbene primjerke je procijenio službeni vještak za tkalačke radove, gospodin Hans-Joachim Breier iz Njemačke.

Kolekcije, koje se unutar roka određenog od strane Bavarskog društva za likvidacije trebaju prodati sa ciljem hitnog namirenja dospjelih obveza, obuhvaćaju veliki broj ručno tkanih orijentalnih sagova svih uzoraka i veličina, i to: od visokokvalitetnih i otpornih modela poput sagova Bidjar do svilenih umjetničkih dijela iz Kašmira; od sagova koji prate aktualne trendove (primjerice sagovi Ziegler) do bezvremenskih klasika (između ostalih i Tabriz, Kašan, Isfahan); od modernih primjeraka poput sagova Loribaft do antiknih rariteta, poput primjerice starih sagova Kazak. Kako bi se osigurala što brža likvidacija društva, sagovi se iznimno prodaju po drastičnom sniženim cijenama od 50% do 70% u odnosu na dotičnu procijenjenu vrijednost.

Kako bi sve zainteresirane osobe dobile mogućnost razgledati najveći izbor izvornih perzijskih sagova u Hrvatskoj, izložbeni prostori u bivšoj trgovini „bauMax“ u poznatoj shopping zoni Rijeka-Škurinje (Škurinjska cesta 1, u blizini autoceste A7, izlaz 7 Škurinje, neposredno pored trgovine „Pet Centar“) otvoreni su na današnji dan, subotu 18. travnja, od 10.00 do 19.00 sati kao i sutra, nedjelju 19. travnja, od 11.00 do 18.00 sati. Uz navedene termine, rasprodaja se održava i od ponedjeljka, 20. travnja, od 10.00 do 19.00 sati. Svi se građani pozivaju da, kao i u slučaju izvanredne rasprodaje u Zagrebu, iskoriste svoje pravo na pregovaranje, te da ne propuste ovu iznimnu priliku! (PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter