Najljepši izlog ima cvjećarnica "Arco Iris"

Nagrađeni izlog "Arco Iris" cvjećarnice (B. P.)
Nagrađeni izlog "Arco Iris" cvjećarnice (B. P.)

Najljepši izlog u akciji "Valentinovo 2017." je onaj cvjećarnice "Arco Iris" u Pazinskoj ulici čija je vlasnica Marta Roce velikim cvjetnim slovima ispisala riječ "love". Tom su joj prigodom predstavnice pulske Turističke zajednice i Grada Pule, inače organizatori akcije biranja najljepših izloga, uručile nagradu od tisuću kuna i prigodnu naljepnicu za izlog.

Ocijenjeno pet izloga

Kako je navela predsjednica Turističke zajednice Pula Sanja Cinkopan Korotaj, ovo je prva ovogodišnja akcija biranja "naj" izloga u kojoj je ocijenjeno ukupno pet izloga.

- Komisija mi je prenijela da je tih pet izloga bilo prekrasno uređeno pa je ovaj put bilo jako teško odlučiti se za konačni raspored i tko je pobjednik, rekla je Cinkopan Korotaj i dodala da je na drugom mjestu Foto studio "Flesh" u Zagrebačkoj ulici, a na trećem izlog cvjećarnice "Florami".

Na četvrtom mjestu je prekrasan izlog "Kervera", a peti je Kraš. Od ostalih izloga jučer su pohvaljeni izlozi trgovina "Lisca", "Torbica", parfumerija "Fendi", željezarija "Agrarija", "Delicije" na Portatati, "Shoe be do" i "Mueller".

Ljepši izgled grada

Mirna Radolović iz Grada Pule navela je kako je akcija definitivno potaknula poduzetnike da uređuju svoje izloge, što joj je i cilj, jer lijepi izlozi pridonose ljepšem izgledu cijeloga grada. Također je naglašeno kako je i ovoga puta pobjednica dokazala da nije bitno gdje se izlog nalazi jer svaki izlog treba prigodno urediti. S tim se složila i nagrađena vlasnica "Arco Irisa" navodeći kako je uveseljava što su kupci zadovolji izlogom i što je njen trud prepoznat.

Novi izbor za Uskrs

Recimo i da prolaznici u ovim izlozima mogu uživati još neko vrijeme. Naime, slijedeći najljepši izlog birat će se već za Uskrs. Ovo je već šesta godina da se organizira ova akcija u sklopu koje je već održan veliki broj "malih" izbora najljepše uređenog izloga i to za Valentinovo, Uskrs, ljeto, jesen i Božić, dok se na kraju godine biraju i najljepši izlozi uređeni tijekom cijele godine. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter