Na Vinistri humanitarne butelje IQ malvazije


Na predstojećoj 22. međunarodnoj izložbi vina i vinske opreme Vinistra, koja će se od 8. do 10. svibnja održati u porečkoj dvorani Žatika, provodit će se i prigodna humanitarna akcija s ciljem prikupljanja sredstava za program Zaplivajmo zajedno, kojeg provodi Udruga cerebralne paralize Istarske županije. Kroz ovaj projekt Udruga omogućuje djeci i mladima s cerebralnom paralizom rehabilitaciju kroz treninge plivanja dva puta tjedno kroz cijelu godinu.

Vinari članovi udruge Vinistra koji su na posljednjem ocjenjivanju dobili oznaku IQ (Istrian Quality) za svoje malvazije donirali su za potrebe ove akcije određen broj butelja, koje će umjesto klasičnih etiketa biti opremljene etiketama s motivima najuspješnijih plakata iz bogatog umjetničkog opusa dizajnera Predraga Spasojevića. Dizajn i izrada etiketa donacija je tvrtke Medit.

Ograničeni broj butelja IQ malvazije s prigodnim dizajnerskim etiketama prodavat će se na Vinistri na štandu Udruge cerebralne paralize po cijeni od 60 kuna za butelju, odnosno po cijeni od 360 kuna za komplet (karton) od šest butelja, a ukoliko ih netko želi kupiti prije Vinistre, može se obratiti neposredno Udruzi cerebralne paralize Istarske županije. (D.ŠIŠOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter