Na umaškoj obali zamirisat će ćevapi

S prošlogodišnje roštiljade (Dušan MARUŠIĆ)
S prošlogodišnje roštiljade (Dušan MARUŠIĆ)

U subotu 28. svibnja na umaškoj Novoj obali održat će se prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, kvalifikacije za predstavnika Istre i Primorja.

Na natjecanju će se šest timova boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa, a u pripremi ćevapčića, ražnjića, kobasica, vratine i junetine sa žara okušat će se ekipe ''3,2,1,peci!!!'' Dinka Brozovića, ''Roštilj u srcu'' Zorane Turković, ''Portal Pressum'' Franje Sabe, ''Gušti'' Ante Gambirože, ''Veseli Istriani'' Vladimira Pantovića i ''Međimurci'' Marijana Mesareka. Također, u subotu će se ekipama pridružiti i umaški gradonačelnik Vili Bassanese, koji će sa svojim timom ''Ja volim Umag'' roštiljati van konkurencije, no unatoč tome i oni će morati ispuniti sve zadatke, od pečenja i serviranja jela gastro-sudu, pa do pranja roštilja.

Osim odlične žive svirke Vigora i nagradnih igara za posjetitelje, od 11 do 20 sati na Novoj obali u ponudi će biti i svježe pripremljene PIK delicije sa žara te različita pića po promotivnim cijenama.

Peto Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata, uz podršku Grada Umaga i partnera. (T. G.)


Podijeli: Facebook Twiter