Miletić posjetio odjel pedijatrije i rodilište

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

Gradonačelnik Pule Boris Miletić s predstavnicima Istarske županije i Društva „Naša djeca“ posjetio je danas dječji odjel Opće bolnice Pula u okviru programa Saveza DND-a Hrvatske „Za osmijeh djeteta u bolnici“.

U ime Grada odjelu poklonjena košara voća i slatkiša kako bi djeci boravak bio slađi i prošao što ugodnije. Miletić je izrazio zadovoljstvo zbog visoke razine zajedništva koje se osjeti povodom Dječjeg tjedna.

- Naglašavam kako je Dječji tjedan važan za Grad i svake godine radimo na osmišljavanju programa kako bi djeca osjetila da nam je do njih stalo, da Grad Pula ponosno nosi titulu prijatelja djece koju ne shvaća olako, već je želi i zadržati“, rekao je Miletić.

Nakon druženja s najmlađim pacijentima Opće bolnice Pula gradonačelnik je posjetio i pulsko rodilište te čestitao roditeljima novorođene djece. Svaka je mlada majka od gradonačelnika na poklon dobila cvijet i prigodnu knjigu.

Društvo „Naša djeca“ iz proračunskih je sredstava grada Pule i Istarske županije namijenjenih ovoj akciji kupilo torbu za hitna stanja s Ambu balonom (balonom za oživljavanje) i TV prijemnik za mame nedonoščadi na Odjelu pedijatrije.

Također, kupljeno je i 20 stolica za bolesničke sobe na Odjelu ginekologije i porodništva, a sve u dogovoru s voditeljima navedenih odjela.
 


Podijeli: Facebook Twiter