Miletić: Godina 2015. bit će puna izazova

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

Gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gradskog vijeća Pule Robert Cvek ugostili su danas u Komunalnoj palači predstavnike gotovo svih medijskih kuća koje tijekom godine prate njihov rad. Zahvalivši se svima na korektnom praćenju, gradonačelnik je spomenuo tek neke programe ostvarenim u 2014. godini kojima je izuzetno ponosan. Spomenuo je tako da je Pula prvi grad u svijetu koji je odlučio primijeniti sustav društvene odgovornosti, a u vrhu je u Republici Hrvatskoj po transparentnosti.

- Godina koja je na izmaku bila je puna izazova, a mislim da će 2015. biti još izazovnija. Mogu reći da smo prihode trošili u skladu s mogućnostima, ali smo uspješno realizirali zacrtane projekte, rekao je Miletić te svima zaželio uspješnu 2015. godinu.

Pridruživši se čestitkama i zahvalama za korektan rad, predsjednik Gradskog vijeća složio se da je 2014. bila zahtjevna godina u kojoj su gradski vijećnici donijeli više od 130 odluka.

- Neke su odluke bile popularne, neke manje popularne, ali su sve bile u skladu s okolnostima i u kontekstu vremena u kojem živimo, rekao je Cvek. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter