Medulin: HNS i SUH uz Buića

Potpisivanje sa SUH-om (T. G.)
Potpisivanje sa SUH-om (T. G.)

Općinski i županijski HNS odlučio je podržati kandidaturu Gorana Buića na predstojećim lokalnim izborima za još jedan mandat načelnika Općine Medulin. Sporazum o suradnji potpisan je danas u Premanturi, a time je na Buićevu nezavisnu kandidacijsku listu dospio povjerenik HNS-a za Općinu Medulin Mate Mezulić, poznati hrvatski olimpijac iz Premanture.

Buić je izrazio uvjerenje da će Mezulićev utjecaj biti bitan u realizaciji sportskih projekata u općini. Alen Damjanić, potpredsjednik istarskog HNS-a, rekao je da je stranka prepoznala Buića kao načelnika koji je u dosadašnjem mandatu pokrenuo razvoj općine Medulin i doveo je do zavidnih razina, te je zbog toga prepoznat i na državnoj razini kao perspektivan načelnik.

Mate Mezulić, koji je nedavno pristupio HNS-u, istaknuo je da će i u svojstvu povjerenika ove stranke za Općinu Medulin raditi na realizaciji projekata poput Campanoža i sportsko-rekreacijskog centra koji mogu produžiti turističku sezonu.

- U cijeloj je Općini pokrenuto jako puno projekata i prepoznali smo kvalitetu kojom je načelnik Buić vodio općinu do sada te ćemo ga podržati u nastojanjima da osvoji još jedan mandat i s takvim radom nastavi i dalje, rekao je Mezulić. (Patricija SOFTIĆ)

Potpisivanje sa SUH-om

Sporazum o suradnji na lokalnim izborima potpisali su danas u Premanturi medulinski načelnik Goran Buić ( nositelj Nezavisne liste) i Vera Vidmar, predsjednica medulinske podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske. U slučaju Buićeve pobjede Vidmar, peta na njegovoj listi, ulazi u Općinsko vijeće.

Vidmar je pojasnila da SUH podržava Buićevu kandidaturu za načelnika jer im je prvi ponudio suradnju i prihvatio njihove uvjete, a to je gradnja doma za umirovljenike, te bolja socijalna i zdravstvena skrb za umirovljenike. (T. G.)


Podijeli: Facebook Twiter