Kotačićima po Puli - uz kišu još veselije


Koturaljkaškim klubovima "Inline" i "Uljanik" vrijeme nije išlo na ruku, no, unatoč obilnoj kiši koja je padala tijekom cijelog jutra, manifestacija "Kotačićima po Puli" ipak se održala.

Štoviše, kiša kao da je u sudionicima potaknula dodatni adrenalin te je njih 50-ak veselo krenulo kotačićima po pulskim ulicama. Start je bio na Karolini odakle su krenulo putem rive. Ondje su se pak kratko zaustavili kako bi organizatori "zbili" redove, odnosno odlučili tko će dalje.

Neki od najmlađih sudionika morali su ipak poslušati roditelje pa dio puta ići s automobilom da bi kasnije, na Lungomareu, ponovno izašli i na cilj došli na svojim kotačićima.

Cijelom rutom, dužine 5,5 kilometara, zabavi nije bilo kraja. Osmjeh nikome od onih koji su se vozili po mokrim pulskim ulicama nije silazio s lica, bila je to vožnja koju će pamtiti cijeli život.

- Nije mi hladno, super mi je! Nisam ni umoran i baš mi je fora voziti se po kiši nasred ulice, kaže nam jedan od mlađih sudionika koji se među prvima sjurio na Mornar gdje je bio kraj vožnje. Odmah za njim su pristizali i drugi, mokri do kože, no zadovoljni.

Svi su se potom okupili te otvorili šampanjac.

- Neka ovo bude dodatni poticaj svima koji se još nisu priključili. Na idućoj, trećoj po redu "Kotačićima po Puli", očekujemo stoga još više ljubitelja zajedničkih i neobičnih vožnji, rekao nam je Arsen Lazarić, jedan od organizatora, rekavši da je ponosan i zahvalan svima koji su sudjelovali. (N. SOFTIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter