Kiša prijeti održavanju biciklijade "Jug na dva kotača"

(Arhiva)
(Arhiva)

U sklopu manifestacije "Jug na dva kotača", kojeg organiziraju turističke zajednice Južne Istre, sutra bi se u Puli trebala održati rekreativna biciklijada sa startom u 10.30 sati s parkirališta na Verudeli. Međutim, loša vremenska prognoza mogla bi osujetiti planove, a hoće li se ova posljednja u nizu od šest biciklijada i održati znat će se danas.
 
Inače, turističke zajednice Pule, Vodnjana, Medulina, Fažane, Ližnjana, Marčane i Barbana kroz manifestaciju organiziraju šest biciklijada namijenjenih 
popularizaciji biciklizma i prezentaciji biciklističkih staza južne lstre, a namijenjene su svim uzrastima. Do sada je, na proljeće, održano pet biciklijada uz sudjelovanje 483 rekreativca, i pulska je zadnja ove godine. Svi koji su sudjelovali na četiri ili više biciklijada sudjelovati će i u nagradnoj tomboli.
 
Bude li dakle vrijeme dozvolilo, sutra će se voziti ulicama Veruda, Tomasinijevom i preko S krivine na bulevar do skretanja za Stoju, te ulicama Sv. Polikarpa, Revelanteovom i Fiželom do ulaza u Muzil, te potom do Valovina i ulicom Stoja do Valkana odakle će biciklisti duž Lungomarea i Valsalina ponovno na Ulicu Veruda i parkiralište na Verudeli. Prijave su moguće i prije starta. (S. Z. T.)
 

Podijeli: Facebook Twiter