Kanfanarska božićnica teška 80 tisuća kuna

(Aldo POKRAJAC)
(Aldo POKRAJAC)

Tradicionalno, Općina Kanfanar i ove će godine u povodu blagdanskih događanja darivati svoje sugrađane. Poklon paketi i bonovi bit će dodijeljeni svim umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstava (osobe starije od 69 godina bez mirovine) te korisnicima socijalnih prava.

Konkretno, korisnici socijalnih prava i umirovljenici s mirovinom manjom od 1.500 kuna dobit će novčani bon u vrijednosti od 150 kuna, a umirovljenici s mirovinom većom od 1.500 kuna, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100 kuna. Također, uz bonove svi će dobiti i poklon paket prehrambenih proizvoda.

Da bi ostvarili svoje pravo na blagdanski paket i bon umirovljenici trebaju 22. i 23. prosinca u Općinu donijeti posljednji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od Zavoda, a svi ostali svoje osobne iskaznice. Za blagdansko je darivanje Općina Kanfanar osigurala 80 tisuća kuna. (N. O. R.)

 


Podijeli: Facebook Twiter