Još je siječanj, a u dućanu roba s kratkim rukavima

Ilustracija (B. PETROVIĆ)
Ilustracija (B. PETROVIĆ)

Majice s kratkim rukavima po cijenama od 20 do 30 kuna. Da i to je moguće, požurite li moguće je uhvatite koji od zadnjih brojeva. Naime, sniženja po pulskim trgovinama došla su do samog vrhunca i mnogi od njih nude popuste od čak 70 posto. Među artiklima nema samo zimske garderobe (koju ćemo po svemu sudeći ipak još nositi) već se nađe i ljetnih stvari "od lani" poput majica s kratkim rukavima i hlača. A pametni i škrbni znaju čemu služe sniženja - treba kupiti sada pa čekati toplo vrijeme.

Na upit prodavačicama ide li prodaja, u muškom Oviesseu kažu nam da ljudi, unatoč krizi, ipak kupuju jer se sada doista isplati, a što se vidi i po tome da traženijih brojeva za pojedine artikle više niti nema. Da prodaja ide dobro, priznala nam je i prodavačica u Shoosteru, riječima da još uvijek imaju tenisica na sniženju, ali već stižu i nove stvari.

Naime, iako nije ni kraj siječnja, usporedno sa sniženjima u dućane, kako smo vidjeli, već stižu nove kolekcije proljeće/ljeto 2015. To je, doznali smo, ipak nešto ranije nego li proteklih godina, za što su krivi i nešto toplije vrijeme, ali i sniženja koja su u prosincu počela puno prije nego inače, dobrano prije blagdana.

Još jednu stvar primijetili smo jučer u centru grada - dosta je dućana koji su zatvoreni, kako piše, radi preuređenja, poput Benetton underweara koji je zatvoren ili Sisleya koji je još uvijek otvoren, ali nudi rasprodaju prije preuređenja. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter