Hyundai pulskoj pedijatriji donirao tri tisuće kuna


Hyundai Hrvatska organizirala je u subotu na parkiralištu Konzuma prvi Hyundai dan u Puli tijekom kojeg su posjetitelji mogli upoznati Hyundai Before Service uslugu - besplatnu provjeru Hyundai vozila na licu mjesta te odraditi probne vožnje na omiljenim modelima.

Veliki odaziv

Naime, Hyundai je na eventu izložio kompletnu ponudu, Hyundai i10, i20, i30, i40, Tucson, Novu Elantru i i20 Active na kojima su posjetitelji mogli obaviti testne vožnje i fotografirati se uz omiljeni Hyundai model, a fotografiju s najviše likeova na službenoj Facebook stranici Hyundai Hrvatska - službena stranica, nagradit će navijačkim rekvizitima za nadolazeći UEFA Euro 2016.

Cijeli je događaj imao i humanitarnu notu - za svaku servisnu provjeru ili obavljenu testnu vožnju, Hyundai Hrvatska je odlučio donirati 10 kuna i time se, u suradnji s Glasom Istre, uključiti u akciju pulskog Inner Wheel kluba za nabavu medicinskih uređaja za Odjel pulske pedijatrije. Kako doznajemo od Darija Matečića, direktora marketinga i komunikacija, odaziv na Prvi Hyndai dan bio je odličan i odrađeno je stotinjak probnih vožnji i servisnih provjera.

- Ljubitelji Hyundaia, i oni koji će to tek postati, odazvali su se u velikom broju te je za pulsku pedijatriju prikupljeno tisuću kuna. Obzirom da smo uvidjeli koliko je Puljanima stalo da pomognu pedijatriji odlučili smo donirati još dvije tisuće kuna tako da će se Odjelu pedijatrije pulske Opće bolnice donirati ukupno tri tisuće kuna, naveo nam je Matečić te najavio i nove akcije koje će se organizirati u suradnji s Glasom Istre, a na zadovoljstvo svih Puljana.

Nove akcije

Ponovimo, aktualnu Hyundai GO! ponudu, kao i ostale posebne prodajne uvjete, zainteresirani mogu provjeriti u ovlaštenom Hyundai prodajno-servisnom centru u Puli, Industrijska 15b, ili na web stranici www.hyundai-hrvatska.hr. (B. PETROVIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter