Grafiteri i Cadillac najavljuju festival vjenčanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uvertira svečanosti otvorenja Istarskog festivala vjenčanja SPOSA news 15 bit će program koji će se danas od 8 do 12 sati održavati na trgu kraj fontane uz zgradu pulske tržnice. Matteo Kociančić i Admir Hodžić grafitima će oslikavati panel ploču s motivima SPOSA newsa, što će biti svojevrstan poziv na svečanost otvorenja u Domu hrvatskih branitelja koja je najavljena u 12 sati.

Nastajanje grafita pratit će Artimi produkcija te će posjetitelji ubrzo potom moći vidjeti Time-Lapse video nastanka slike. Oslikavanje će biti obogaćeno uz prisustvo mladih djevojaka u vjenčanicama.

Puljane će od jutra na otvorenje festivala vožnjom po gradu pozivati dva festivalska vozila, Easy Rider Cadillaca. Posjetitelji festivala moći će ova dva atraktivna vozila potom razgledati tijekom trajanja festivala ispred Doma hrvatskih branitelja. U Cadillacu 1982 će se voziti tradicionalan bračni par koji će srdačno pozivati građane na otvaranje Festivala, dok će iz drugog, EasyRider Cadillaca 1986 to činiti rokerski bračni par.

Svečanost otvorenja će u podne u Domu hrvatskih branitelja označiti modna revija na kojoj će se predstaviti Vjenčanice Biba, Vesna Sposa, Agencija Sandra, Angels Wedding, IANA dječja moda, P. S. Fashion, Vjenčanice Marie te ujedno timovi frizera i kozmetičara Hair +, Artbox Labin, L'art & co i Amata.

U sklopu festivalskih događanja, Udruga Birkina i Plesni centar Studio predstavit će svoje zanimljive programe, a bit će tu i rođendansko fotografiranje. LF catering i vjenčanja pripremaju prigodno rođendansko iznenađenje za posjetitelje, uzvanike i goste. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter