Gracianu Prekalju ponovno mandat

Graciano Prekalj
Graciano Prekalj

Na izbornoj skupštini Lovačkog saveza Istarske županije, održanoj u Golašu, jednoglasnim je i javnim glasovanjem na funkciju predsjednika, i s mandatom od četiri godine, ponovno  izabran Graciano Prekalj. Prekalj je naime, dobio potporu svih sedam Lovnih ureda koji objedinjavaju trideset i osam lovačkih društava.

Za dopredsjednika izabran je Branko Golojka, koji će u zajedno s predsjednikom, uz Bruna Zugana, Gorana Hrvatina, Davora Peruška, Franka Udovičića i Dalibora Kvaternik činiti novi izvršni odbor saveza. U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Brozan, Marino Banović, i Snježan Pahović, a u stegovni sud Roberto Gobo, Orijano Poljak, Mladen Sošić, Ivan Vratović i Željko Vlahović. Na izbornoj skupštini podneseno je i izviješće o radu Saveza, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora za prošlu godinu,  kao i program rada i financijski plan za 2015. godinu, koji su jednoglasno prihvaćeni, te je usvojen i novi statut Saveza koji je usklađen sa novim Zakonom o udrugama.

Skupštini su prisustvovali i gosti - župan Istarske županije Valter Flego, načelnik općine Bale Edi Pastrovicchio, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribolov i vodoprivredu Milan Antolović, načelnik Policijske uprave istarske Dragutin Cestar, načelnik Sektora kriminalističke policije Enes Bećić, predsjednik Lovske zveze Koper Fabio Steffe sa suradnicima, glavni urednik Lovačkog vjesnika Ivica Stanko te Bojan Marković tajnik Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter