Gordana Deranja menadžerica godine

Gordana Deranja (M. ANGELINI)
Gordana Deranja (M. ANGELINI)

Gordana Deranja predsjednica uprave Tehnomont Pula dobitnica je nagrade za menadžericu godine. Tim joj je povodom danas na svečanosti u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu Helena Štimac Radin, ravnateljica ureda za ravnopravnost spolova RH uručila prigodno priznanje.

Proglašenje najbolje poduzetnice menadžerice i socijalne poduzetnice već 13 godinu za redom organizira Hrvatska udruga poslovnih žena "Krug", a povodu Svjetskog dana poduzetnica.

Dodajmo da je za poduzetnicu godine proglašena Jasna Nemčević direktorica kompanije Jan Spider dok je nagradu za socijalnu poduzetnicu primila Riječanka Maša Smokrović, ravnateljica ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući "Helena Smokrović".

Deranja je ovu prestižnu nagradu primila već 2008. godine, dok je 2012. proglašena najmenadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća.

Zahvalivši se na nagradi navela je kako je posebno veseli što ona kao nagrađena žena poduzetnica stiže iz metalne industrije u kojoj su žene rijetkost. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter