Bina Istra razmatra uvođenje pretplate bez vremenskog ograničenja

(M.MIJOŠEK)
(M.MIJOŠEK)

Od ukupno 25.000 korisnika koji svakodnevno putuju Istarskim ipsilonom, veliki dio njih koristi ENC uređaje koji nude do 50 popusta na cestarinu. Riječ je o korisnicima koji te pogodnosti ostvaruju uz uvjet da unaprijed uplate minimalni iznos od 200 kuna (za I. kategoriju vozila) koji pak moraju iskoristi unutar 90 dana.

Međutim, unatoč primamljivom popustu na redovnu cijenu cestarine, mnogi pretplatnici ne uspijevaju u cijelosti iskoristiti uplaćeni iznos u roku od 90 dana, pa određenom broju korisnika vremensko ograničenje pretplate ostaje problem. Kako doznajemo, Bina-Istra razmatra mogućnost uvođenja novog modela pretplate bez vremenskog ograničenja.

"Osluškujući potrebe korisnika, uvidjeli smo da postoji potreba produljenja roka važenja sredstava uplaćenih na ENC uređajima, kao i njegovu dostupnost", potvrdili su u Bina Istri.

Zasad nismo uspjeli doznati da li imaju veliki broj prijedloga korisnika koji se odnose na rok važenja pretplate, a o mogućnosti novog modela popusta bez vremenskog ograničenja, kažu da razmatraju uvjete pod kojima bi se takav model mogao ponuditi korisnicima te da će uskoro o tome obavijestit javnost.

 U Bina Istri vele kako je "dosadašnja pretplata prepoznata od velikog broja korisnika čemu je doprinijela vrlo fleksibilna mogućnost korištenja na više osobnih vozila, obzirom da ENC nije vezan za registarsku oznaku pa se može koristiti za više vozila". (D. B. P.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter