Aleksej Mišan kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana

Aleksej Mišan
Aleksej Mišan

Aleksej Mišan kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Fažana, a Ivan Marčeta za donačelnika, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici Predsjedništva fažanskog IDS-a te potvrđeno na Skupštini podružnice. Mišan je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Pula te je izjavio da mu to predstavlja veliku čast no ujedno izazov i odgovornost koju će rado prihvatiti.

- U politici ne postoji čarobni štapić, promjene se ne događaju preko noći već je za njih potrebno puno rada, a to je ono što Marčeta i ja nudimo. Želimo li pokrenuti Općinu, moramo raditi svi zajedno, samo tako možemo dati novi smjer i od Fažane, koja ima nevjerojatan potencijal, napraviti najrazvijeniju općinu u Istri, istaknuo je Mišan.

Dodavši da Fažana napreduje puno sporijim koracima nego što bi zapravo trebala. Kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana smatra kako je "potrebno promijeniti način rada općinske uprave jer odluke ne smije donijeti jedna osoba, već je tu potrebno staviti glave skupa i raditi kao tim. Zato ću naš program za lokalne izbore konstantno nadopunjavati vašim konstruktivnim prijedlozima".

-  Naši prioriteti bit će svakako gospodarski razvoj, održivi razvoj turizma, urbanistički planovi uređenja, novi komunalni vezovi u lučici Valbandon i Fažana, točke besplatnog interneta te više sadržaja za mlade, dnevni centar za umirovljenike, potpore i subvencije za poduzetnike te rješavanje imovinsko-pravnih odnosa poput kanalizacije, oborinske odvodnje i nove ceste, naveo je Mišan dodavši da je od danas svakodnevno na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, ali i kritike. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter