Danas donirajte za akciju Slušaj svoje srce


Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" nastavlja s provedbom velike humanitarne akcije ''Slušaj svoje srce'' na području cijele Republike Hrvatske. Podsjetimo, početkom veljače, volonteri ove udruge krenuli su na put po svim županijama kako bi došli do što većeg broja potrebitih obitelji kojima bi se pomoglo donacijama namirnica. Nakon sedam prijeđenih županija i Grada Zagreba obišli su i donirali 350 obitelji s ukupno 1.213 članova. Prijeđeno je 9.266 kilometra kroz 141 sela/mjesta, a 22 je volontera odradilo 719 sati na terenu. Donirano je čak četiri i pol tone namirnica, a ukupna vrijednost donacija i putovanja iznosi 75.540 kuna.

Akcija se nastavlja ovoga vikenda i to posjetom Brodsko-posavskoj županiji. Ukoliko i vi želite pomoći donacijama, namirnice za akciju moguće je donijeti danas na pulsku tržnicu od 10 do 13 sati. Za doniranje na području Pule i okolice može se obratiti i na broj 099/308-37-50.

- Cilj nam je posjetiti i donirati oko 50-ak obitelji, a da bi to postigli potrebna nam je pomoć svih vas, stoga pozivamo sve fizičke i pravne osobe s područja Republike Hrvatske da se pridruže akciji i da zajedništvom pokažemo kako nam je stalo do potrebitih obitelji kojih je nažalost sve veći broj, poziva u ime ove humanitarne udruge njen predsjednik Igor Loparić. (B. P.)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter