"Butiga" od sutra u Glasu Istre i Novom listu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oglasnik Butiga, zajednički projekt Novog lista i Glasa Istre - prestaje izlaziti kao samostalno izdanje i od sutra započinje novi život, postaje tjedni prilog Novog lista i Glasa Istre.

Prvi broj Butige izašao je 27. travnja 1994. godine na 56 stranica sa cijenom od tadašnjih 3.900 HRD. Od tada se Butiga s vremenom transformirala, ali je uvijek ostala uspješan zajednički projekt Novog lista i Glasa Istre i najčitaniji tjedni oglasnik na području Istarske i Primorsko-goranske županije. Započela je kao mediteranski tip tjednog oglasnika koji je svojim čitateljima, osim malih i komercijalnih oglasa, donosila i brojne druge sadržaje. Butiga je postala sinonim za prodaju ili kupnju stana i automobila, traženje i nuđenje posla, iznajmljivanje apartmana ili stana za studente, omiljeni tjednik za kolekcionare, hobiste i one koji žele naći svog životnog partnera. Osim na području Istre, Kvarnera i Gorskog kotara, rado je čitana i u Zagrebu jer su mnogi stanovnici glavnog grada upravo preko Butige kupili svoju oazu mira negdje na Krku, Cresu, Lošinju, na obali ili unutrašnjosti Istre ili u zelenilu Gorskog kotara.

Od sutra, svakog četvrtka, kao prilog Novog lista i Glasa Iste Butiga će postati još pristupačnija i dostupnija svim oglašivačima. (Vladimir MRVOŠ)


Podijeli: Facebook Twiter