Zucchero Tribute Band zapalio bujsku publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu navečer u Kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Bujama održao se najavljeni koncert Zucchero Tribute Banda, novi projekt Gorana Griffa i njegove sedmeročlane ekipe. Premijera koncerta Zucchero Tribute Banda unijela je euforiju koja će se u Bujama jos dugo, dugo pamtiti, a sve to zahvaljujući profesionalnosti i višemjesečnim pripremama dobro uvježbanih članova banda koji su pjesme velikog Zucchera izveli do savršenstva.

Marino Legović, na klavijaturama, Elvis Dobrilovič, na bas gitari, Gavino Kralj, gitarist, Boštjan Šepić, bubnjar, i prateći vokali Arlene Kauzlarić i Ajda Božeglav, naravno Zucchero, odnosno Goran Griff na gitari i saxosofonu, reproducirali su sve najveće hitove talijanskog kantautora  od osamdesetih do danas.

Pjesme su se nizale od "Overdose d’amore", "Baila morena", "Cosi celeste", "Diavolo in me", "Senza una donna", "Per colpa di chi" i mnoge druge.  Odlična glazba je dovela publiku do euforije i rasplesala je cijelu dvoranu.  Posjetitelji, ugodno iznenađeni, nisu očekivali takav spektakl,  a sve to zahvaljujući i tehničkoj produkciji audio servisa "Euroton", vrhunski opremljenim svijetlosnim efektima i ogromnim led displayem, koji je uspio kreirati atmosferu velikih svijetskih koncerata.

Bujski glazbenik Goran Griff otkrio nam je odakle ideja za ovaj projekt.

- Već godinama pjevam Zucchera, a i sama sličnost sa njim, dovela je do ideje da zajedno sa svojim kolegama formiramo Zucchero Tribute Band kako bi publici ponudili nešto novo, posebno, a nadasve kvalitetno. Htio bih naglasiti da se radi o internacionalnom projektu, obzirom da su članovi banda iz Hrvatske i iz Slovenije, te da su budući nastupi predviđeni i u inozemstvu.

Subotnji koncert bio je samo početak onoga što će Zucchero Tribute Band pokloniti svojoj publici ubuduće.    

 


Podijeli: Facebook Twiter