Zbog kiše "Avioni 2" u INK-u, a ne u Areni!


Zbog vremenskih neprilika i moguće kiše, večeras će se svečana dodjela nagrada 61. Pulskog filmskog festivala, kao i projekcija dva planirana filma, animirani "Avioni 2" i "Ti posljednji sati", umjesto u Areni, održati u Istarskom narodnom kazalištu.

Dodjeli nagrada, zbog ograničenog broja sjedala, mogu prisustvovati samo nagrađeni autori i akreditirane osobe, a nakon svečane dodjele nagrada (od 21.30 do 22.30 sati), projekciji "Aviona 2" moći će prisustvovati samo posjetitelji s ulaznicama. Ulaz na drugi film večeri "Ti posljednji sati", s početkom oko ponoći, bit će slobodan.

Kako bi svi koji su kupili ulaznice za "Avione 2" mogli pogledati film, sutra (nedjelja) u 11 sati ponovo će se prikazati "Avioni 2" u kinu Valli, uz ulaz samo onima s ulaznicama (kupljenim i gratis). Inače, već od četvrtka, 31. srpnja, film "Avioni 2" su u redovnom programu kina Valli.

U slučaju loših vremenskih uvjeta moguće je i otkazivanje  večerašnjeg koncerta Nene Belana  u 23.30  na pulskom Forumu. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter