Zarazna, novi singl The Night Expressa

The Night Express
The Night Express

The Night Express ima novi singl, a radi se o još jednoj autorskoj pjesmi nazvanoj "Zarazna (totalno ludilo)" za koju je snimljen i spot. Ovo je njihov peti singl, drugi autorski nakon "Do kraja života", objavili su i singlove s obradama "Merry Christmas" "Feliz Navidad", a obradili su i "Gangham Style" nazvavši ga "Molaj breka". "Zarazna (totalno ludilo)" poziva ekipu na ples i poručuje da će ih sve zaraziti totalnim ludilom koje se spominje u naslovu.

Pjesmu su snimili u studiju Partyzan, s Markom Bolkovićem za miks pultom. Album se može očekivati u skorašnje vrijeme kada bude bilo dovoljno autorskih pjesama. Napravili su i spot koji su režirali uz pomoć Vedrana Đukića, koji ga je i montirao. U spotu se vide kadrovi snimljeni u studiju Partyzan, Caffe baru Merikane u Modrušanima te Villi Luciana u Krnici, a u njemu osim članova benda sudjeluju i djevojke iz fan cluba.

- Htjeli bismo se zahvaliti ekipi koja redovito posjećuje naše koncerte, ovo je pjesma za njih, poručuju dečki iz The Night Expressa.

"Zaraznu" će među ostalim pjesmama i obradama po kojima su postali poznati izvesti i u nedjelju navečer na koncertu na Portarati koji počinje u 21 sat, a predgrupa je 052. Koncert se održava u sklopu proslave Dana grada Pule. Ulaz je besplatan. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter