Za Božić hrvatska premjera pjesme "Čekaj"

Koktelsi
Koktelsi

Pravi meštri dobre zabave, nenadmašni Koktelsi, svojim nastupom u četvrtak navečer u velikom stilu otvaraju prosinačku manifestaciju Božić u Buzetu. Ova će tradicionalna manifestacija   u svom sedmom izdanju i tri termina: 25. i 27. prosinca te 1. siječnja, u velikom šatoru u Mašimovoj škuji, ponuditi atraktivan zabavno-glazbeni program i pravu glazbenu feštu u organizaciji buzetske Radio Zone i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta i Favorit piva. Za vrhunsku zabavu uz Koktelse, na Božić je zadužen i Fun Box, još jedan odličan band, neizbježan na mnogim dobrim feštama u Istri.

Potom, u Mašimovoj škuji, 27. prosinca nastupa Joško Čagalj, popularni Jole i "Nočni skok", a trodnevni maraton dobre zabave u Buzetu, 1.siječnja 2015. godine svojim nastupom zaključuje The Night Express.

"Stepliti" će šator

Koktelsi, koji su s Buzećanima proslavili rujansku pučku feštu Subotinu, a sada će s njima slaviti i Božić, najavljuju  energičan nastup u Masimovoj škuji gdje će "stepliti" šator, neovisno hoće li biti grijanja ili ne. Takve najave itekako imaju pokriće jer Koktelsi su prepoznatljivi upravo po svom scenskom nastupu, kostimografiji i osebujnom glazbenom stilu koji se može prepoznati u nizu radijskih hitova poput: "Šinjorina", "Daj mi daj", "Štriga", "Ona me je bušala", "Bombon", "Poštar Mile", "Malice", "Tangi", "Strast med nami".

- Navikli smo blagdane provoditi na nastupima, s publikom koja je naša proširena obitelj i jako se radujemo svakom takvom događaju, a Božić je poseban blagdan i jednostavno ne znam kako bi ga proveli drugačije nego na pozornici. Požurili smo se za kraj 2014. godine snimiti pjesmu "Čekaj" kojom poručujemo "... ki gre pomalo, duže dura..."., da je možemo Buzećanima premijerno izvesti. Svirali smo po Sloveniji, u međuvremenu otkako je izašla, ali po Hrvatskoj ne, pa će Buzećani imati svojevrsnu hrvatsku premjeru ove pjesme, kao naš božićni poklon njima, ali i njihovim gostima koji u pravilu na koncert dolaze iz Istre, ali i susjedstva sve od Kopra do Rijeke, najavljuje frontman Koktelsa Nikola Peršić.

Najljepše želje

Pjesma "Čekaj" je ujedno i najavni singl novog albuma koji bi trebao izaći sredinom siječnja.

- Od djetinjstva do starosti svi trče za nečim, dok sreća obično otrči onom koji ima za nju vremena. Znači treba malo stati na loptu, pričekati, tako ćemo i mi malo pričekati s izdavanjem albuma do sredine siječnja iduće godine kada će si naša publika, nakon prosinačke vreve, moći uzeti malo vremena i poslušati album koji će se distribuirati kroz Glas Istre. Trebao bi se prodavati po simboličnoj cijeni od 29 kuna jer "oteli bimo da ča više judi more nabaviti original", kaže Nikola.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su izdali sedam albuma prodanih u više od pedeset tisuća primjeraka, a još uvijek, kažu, drže rekord kao najprodavaniji projekt Novog lista i Glasa Istre.

Za božićni nastup Koktelsi svojim fanovima poklanjaju i najljepše božićne želje uz poruku da uživaju u trenutku, jer bit Božića nisu pokloni nego druženje sa najbližima i dragim ljudima. - Ne razbijajte glavu puno s time ča će bit, veselite se, volite svin srcen, budite zdravi i sretni, poručio je Nikola i zaključio razgovor stihovima pjesme "Božićna": "Kartulini nismo napisali, kupit regali nismo arivali, sreći zdravlja šoldi ljubavi, uz ovu pjesmu želimo vam mi!" (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter