Viva Kompa, Duo Loose i Nataša Dragun u MMC-u Luka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazbeni susreti srijedom u organizaciji Hrvatske glazbene unije, večeras s početkom u 20 sati u prostorima MMC-a Luka, predstavit će koncert zanimljivih glazbenika - dueta Viva Kompa kojeg čine Sedina i Miroslav Cerovac, zatim Dua Loose kojeg čine Irena Vladisavljević i Sandro Lučić, te puske flautistice Nataše Dragun.

Iako potječu iz različitih glazbenih stilova, ovi talentirani pulski glazbenici udružiti će snage, te će nas svojim izvedbama odvesti u razne krajeve svijeta.

Na koncertu će se tako moći čuti, osim covera skladbi poznatih svjetskih autora pop-rock glazbe, i autorske pjesme dueta Viva Kompa za čije stihove je u potpunosti zaslužna Sedina Cerovac, kao i Dua Loose koji je nedavno ostvario uspješnu suradnju s Teatrom Naranča za čiji je dječji mjuzikl "Trnoružica" napisao glazbu, te će predstaviti mali dio bajkovite čarolije.

Poznata pulska flautistica Nataša Dragun, svojim uvijek nadahnutim muziciranjem, pomoći će glazbenicima na većem dijelu bogatog repertoara.

Posebni gosti večeri biti će Omar Ivančić na gitari, Silvano Kalagac na violini, pjevačice Edna Jurcan i Ana Orsag, te mladi pulski glumac Franjo Tončinić Teatra Naranča.

Koncert podržava Puhački orkestar grada Pule koji je glazbenicima otvorio vrata svojih prostorija gdje su održavali probe za večerašnji glazbeni susret.

Ulaz na koncert je slobodan. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter