Vitasović u MMC-u: Publici dajem svog sebe!

Alen Vitasović u razgovoru s Natašom Petrić najavio je novi album ovog ljeta (Snimio Neven LAZAREVIĆ)
Alen Vitasović u razgovoru s Natašom Petrić najavio je novi album ovog ljeta (Snimio Neven LAZAREVIĆ)

Alen Vitasović sinoć je u pulskom Multimedijalnom centru Luka predstavio svoj novi singl "Fijaka" i prateći videospot. Najavni je to singl s Vitasovićevog nadolazećeg novog albuma. Autor teksta, glazbe i aranžmana "Fijake" je Tonči Horvat Hus, dok je videospot režirao je Mladen Đaković.

Alen Vitasović tom je prilikom, u okviru "Glazbenih susreta" istarskog ogranka Hrvatske glazbene unije, odsvirao za pianinom "Sandru", "Ne moren bez nje" i "Po ud mene".

U jednosatnom razgovoru s Natašom Petrić, predsjednicom istarskog ogranka Hrvatske glazbene unije i voditeljicom Glazbenih susreta, evocirani su najsjajniji trenuci njegove iznimne karijere 90-ih, a povučena je paralela između tadašnjih i današnjih, puno težih prilika na glazbenoj sceni.

Na pitanje voditeljice koja je cijena iskrenosti, a koja ga krasila i u javnom i u privatnom životu, Vitasović je odgovorio da je cijena vrlo visoka, ali da je on takav, da drugačiji ne zna biti, da ne zna glumiti. I u dobrim i u lošim trenucima, publici daje svog sebe. Novi album planira objaviti ovog ljeta, a posebno ga vesele nove suradnje s brojnim suradnicima. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter