Vikend u znaku mladenaca

Detalj s održane modne revije u Svetim Srcima (D. ŠTIFANIĆ)
Detalj s održane modne revije u Svetim Srcima (D. ŠTIFANIĆ)

SPOSAnews17 održat će se u Domu hrvatskih branitelja u subotu, 28. i u nedjelju, 29. siječnja. Istarski festival vjenčanja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. Manifestacija svake godine privuče oko 2.000 posjetitelja.

Istra kao wedding destinacija

Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

Program će biti otvoren u subotu u podne modnom revijom, a u 13 sati je okrugli stol o Istri kao wedding destinaciji. U 14 sati će Medulinart imati program izrade pozivnica za vjenčanje, a od 15 sati slijede degustacije svadbenih torti. U programu Zaplešite s nama plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie od 16 sati davat će plesne poduke za mladence.

Stručno predavanje o tome koje vino odabrati za vjenčanje održat će sommelierka Alena Stuparić, a u 18 sati bit će revija vjenčanica/haljina za maturalne zabave te haljina za kume i gošće na vjenčanjima. Takva će se revija održati i u nedjelju u 17 sati. U 19 sati na rasporedu je motivacijsko predavanje Kristine Bulešić "Ljubav(n)i odnosi".

Degustacije svadbenih torti

U nedjelju u podne na rasporedu je "Tortolandija", slatka radionica izrade cvijeća od fondanta, u 13 sati modna revija, u 14 sati će Medulinart imati program izrade pozivnica za vjenčanje, a od 15 sati slijede degustacije svadbenih torti. U programu Zaplešite s nama od 16 sati plesni centar Studio by Fabris i Rosemarie davat će plesne poduke za mladence.

Prezentacija izrade svadbenih buketa Florami održat će se u 18 sati.

Projekt podupire Turistička zajednica Istarske županije zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom, Turističkom zajednicom grada Pule te brojnim drugim partnerima.

Dolaze i predstavnici Italije

Ove godine zemlja prijatelj festivala je Italija pa su pokrenuli temu "Italija zemlja prijatelj" čime rade na jačanju gospodarskih odnosa na temu vjenčanja između gospodarstvenika iz Italije i Hrvatske. Iz Italije na sajam dolaze predstavnici iz Trsta, Muggie i Trevisa koji će ostvariti odnose s hrvatskim gospodarstvenicima na temu vjenčanja, a organizator je Tijara model management. (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter